Toamna poți să-ți umpli cămara cu de toate, fără să-ți golești în schim buzunarul.
Așadar profită de bunătățile sezonului și mizează pe un mix de proteine sau pe combinații de legume și lactate, pentru a-ți face plinul de energie.
CITEȘTE ȘI: Penne cu piept de pui, bacon și ciuperci-combinația de gusturi care te surprind plăcut
Ingrediente:
Pentru panadă:
Mod de preparare:
Într-un vas încăpător, turnăm iaurtul și zeama de lămâie, boiaua, sarea și piperul.
Scufundăm în iaurt toate bucățile de piept de pui, cât să fie complet acoperite.
Acoperim vasul cu folie alimentară și-l dăm la frigider cel puțin 3 ore sau peste noapte.
A doua zi, amestecăm într-o caserolă pesmetul cu făina, boiaua, bicarbonatul și condimentele.
Scoatem carnea de la frigider și tăvălim fiecare bucată de pui prin panadă.
Așezăm bucățile pe un grătar și punem uleiul la încins într-o tigaie.
CITEȘTE ȘI: Nu te lăsa indus în eroare: Testul care te ajută să cumperi carne de pui proaspătă
Prăjim carnea pe rând, cât să nu se aglomereze tigaia și să se rumenească frumos pe toate părțile.
Le scoatem apoi pe șervețele de bucătărie la scurs.
Pot fi servite calde, ca atare sau lângă o garnitură de legume.