REVIEW

Puterea banilor: 5 secrete pe care doar oamenii bogați le cunosc

Foto: bucurestifm.ro

Puterea banilor: 5 secrete pe care doar oamenii bogați le cunosc. Este adevărat că relația cu banii nu constă doar în salarii, investiții, economii, moșteniri și alte resurse, ci este cumva și construită psihologic? Este adevărat că oamenii care știu să iubească banii într-un mod special sunt destinați să fie bogați indiferent de situație?

Puterea banilor: 5 secrete pe care doar oamenii bogați le cunosc

În primul rând: o femeie bogată împărtășește

Dar nu totul. Și doar ceea ce are din abundență. Ea nu va încălca legile energiei dând tot ce are (sau chiar mai mult). Psihologia abundenței este: „Vreau și pot să împart, voi da pentru că am o astfel de oportunitate”. Iar psihologia sărăciei este „Nu am suficient”.

Datele materiale inițiale pot fi aceleași, dar cei care gândesc „rău” au acum puțin și vor avea întotdeauna puțin. Ei fie nu împart, fie împart în detrimentul lor și în speranța de a primi recunoștință pentru eroismul lor. Un public mai bun. Dar a împărtăși nu înseamnă întotdeauna a suferi pierderile materiale de care se tem atât de mult cei cu buzele strânse. Oferiți ceea ce aveți din abundență: timp, experiență, conexiuni. Ajutați cu grijă, sprijin și iubire. Când ești generos, nu devii sărac.

CITEȘTE ȘI: Să fii femeie de succes nu e ușor: 10 obiceiuri ale femeilor care au reușit în viață

În al doilea rând, cei bogați sunt cu adevărat recunoscători pentru ceea ce au deja

Iar universul continuă să le dăruiască pentru că ei dialoghează așa cum trebuie cu el. Serios: imaginează-ți că universul ești tu. Ai fi fericit să primești o reacție extrem de ridicolă ca răspuns la darurile, sfaturile, noile tale oportunități?

Plângeri, reclamații și rezerve: mulțumesc, desigur, dar salariul ar fi putut fi mai mare, copiii ar fi putut fi mai buni (prințul era mai frumos, calul mai alb, pantofii mai de cristal…). Cei veșnic nemulțumiți nu au noroc de basme și de minuni. Bogăția nu îi urmărește pentru că nu pot fi satisfăcuți. În plus, astfel de oameni sunt toxici: cu nemulțumirea lor, ei îi asupresc moral pe cei care, în opinia lor, nu le dau destul.

Ei devalorizează eforturile și impulsurile sincere ale celorlalți, ucid dorința de a oferi ceva. În lumea lor, în lumea lor, oferta nu va depăși niciodată cererea – așa că se reduce la nimic.

Femeile bogate aleg, fără îndoială, cele mai bune lucruri pe care și le pot permite

Ele își simt dreptul interior de a face acest lucru. Asta înseamnă că știu să vadă și să aprecieze posibilitățile din orice! Și de aceea, chiar și într-o situație de criză – și pentru cei bogați se întâmplă ca pentru oricine altcineva – nu coboară ștacheta.

Dar săracii sunt de acord cu orice minim, atâta timp cât există unul. Ei nu-și simt propria demnitate și dreptul la ceva mai mult. Ei trăiesc după principiul „cel mai bun este dușmanul binelui”. Ei sunt conduși de stereotipuri limitative și de atitudini de tipul „cereți mult, primiți puțin”.

De regulă, această poveste provine din copilărie: părinții nu pot îndeplini dorințele fiicei lor și, pentru a nu se simți nepotriviți, aleg calea ușoară – lasă copilul să înțeleagă că este greșit, rău și rușinos să ceară mult și să-și îndeplinească dorințele.

Acest lucru este atât de adânc înrădăcinat în subconștientul multor femei încât, chiar și după ce au dobândit independența, ele continuă să economisească pe ele însele. Încă le este rușine de dorințele lor și neagă dreptul dorințelor de a exista.

Femeile bogate știu cum să se distreze.

Da, ar trebui să poți să te distrezi! Este greșit să crezi că, pentru a-ți realiza dorințele, trebuie să te străduiești și să muncești mai mult, fără să-ți acorzi o pauză și dreptul de a te relaxa. O stare de liniște nu ar trebui să provoace sentimente de vinovăție, anxietate și panică.

„După ce voi face bani, atunci mă voi odihni” este un scenariu foarte insidios. Acesta nu vă permite să vă opriți, să înțelegeți că „atunci” s-a întâmplat deja, că nu trebuie să umpleți fiecare secundă cu sarcini noi. Și chiar și corpul începe să se răzvrătească. Subconștientul nu înțelege de ce să încerce dacă tot nu există nicio recompensă pentru efort, ci include rezistență internă, sabotaj, probleme de sănătate – și din ce în ce mai mult panică, și din nou vinovăție. Tot ce trebuie să faceți este să vă permiteți îndrăzneala de a vă îngriji de dumneavoastră și de resursele necesare pentru a îndeplini alte sarcini – pentru a obține o plăcere nebănuită!

Femeile care știu cum să facă bani respectă energia banilor

Respectul înseamnă să știi cum să lucrezi cu ea: cum să atragi și să distribui, cum să economisești și să cheltuiești, să acumulezi și să investești… Dacă o astfel de femeie orientată spre bogăție nu știe sau nu poate face nimic din toate acestea, ea va găsi cum să câștige experiență (pentru bani rezonabili!). Iar psihologia sărăciei o obligă pe femeie să creadă că toate acestea sunt sarcini inutile sau dificile.

Trebuie remarcat faptul că, în același timp, o doamnă decentă nu neglijează deloc să caute pe cineva căruia să i se încredințeze sarcina de a o salva din sărăcia enervantă pe cheltuiala ei.

CITEȘTE ȘI: Regula minutului de aur: Ce îi ajută pe oamenii de succes să realizeze tot ceea ce își propun pe parcursul unei zile

Unde este logica în acest cod? Fără răspuns. Și nu există responsabilitate – responsabilitatea pentru propria bunăstare și fericire, pentru realizarea viitorului pentru tine și pentru cei dragi ție.

Iată concluzia: psihologia bogăției nu este nimic altceva decât o alegere conștientă de a-și asuma în mod independent responsabilitatea pentru condițiile de viață. Fără pretenții, fără tensiuni, cu o inimă deschisă și o atitudine neschimbată față de succes, potrivit actualno.com.

Citeste mai mult
Comentarii: