NUTRITIE

Rar mai găseşti un asemenea deliciu: Asta e noua fiţă a verii

Foto: Pinterest.com

Rar poţi să găseşti un asemenea deliciu. Asta e fiţa numărul 1 a acestei veri. Super delicioasă, ieftină şi se prepară foarte simplu. Îţi oferim toate secretele pentru o masă delicioasă.

 

Vrei să nu dai prea mulți bani pe mâncare, dar să ai o alimentație variată și sănătoasă? În loc să mergi la restaurant, mai bine gătește acasă. Vei avea control total asupra ingredientelor și te vei putea bucura și de aprecierea familiei sau a prietenilor. Încearcă rețetele noastre și te vei convinge! Azi, supă de usturoi. 

Supă de usturoi

Cum să îți menții MENȚII manichiura o durată mai lungă

Cât de NOCIVE sunt efectele aerului condiționat asupra pielii tale

Ingrediente: 3 cartofi medii, 1-2 morcovi, o ceapă, un păstârnac, 6 căpățâni de usturoi, două fire de ceapă verde, 3 linguri ulei de măsline, două linguri unt, o legătură de pătrunjel, 3 linguri de smântână pentru gătit, apă, sare, piper; sugestie de servire- în pâine

Mango ajută la slăbit DOAR dacă este CORECT consumat

Temperatura potrivită la care trebuie setat aerul condiţionat pe timp de CANICULĂ

Stai toată ziua în fața calculatorului? Iată DE CE ar trebui să mănânci goji!

Preparare: se toacă ceapa mare şi se căleşte în ulei şi unt la foc mic, apoi se adaugă căţeii de usturoi curăţaţi şi mărunţiţi. Se amestecă, iar când s-au înmuiat ingredientele (după 20-30 de secunde) se adaugă 700-900 ml apă.

Se pun cartofii, păstârnacul şi morcovul, tocate bucăţi mari. După ce legumele au fiert (se pot pătrunde uşor cu furculiţa), se lasă supa să se răcească puţin şi se pasează amestecul în blender. Se pune supa înapoi pe foc şi se lasă să dea în clocot, se adaugă ceapa verde tocată mărunt, sarea şi piperul, conform libertatea.ro. Se pune capacul şi se lasă supa să fiarbă pentru 15-20 de minute. După ce a fiert, se potriveşte supa de sare şi piper, se adaugă pătrunjelul şi se pune smântână pentru gătit, amestecând în timp ce se adaugă. Se poate servi într-o pâine rotundă, golită de miez.

Comentarii: