Acesti cartofi copti au o textura crocanta spre exterior si sunt mai moi spre interiror. Ii poti incerca cu toppingurile din reteta sau poti crea unele noi dupa dorintele tale.
Ingrediente
cartofi , 60g smantana, 3 felii bacon tocate marunt, 1 rosie tocata cubulete, 1 avocado mic curatat si taiat cubulete, 250g branza proaspata de vaca, 420g fasole boabe alba (din conserva), 40g cheddar ras, 4 cartofi mari (220g fiecare), 1 lingura chives tocate
CITEȘTE ȘI: Garnitura de vis: Cum prepari rapid cei mai buni cartofi cu rozmarin şi usturoi
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 200C si spala cartofii frecandu-i cu o perie. Sterge-i bine si inteapa-i cu o furculita de cateva ori. Aseaza-i direct pe gratarul cuptorului si lasa-i la copt timp de 50-60 de minute, pana cand sunt moi la interior.
Cresteaza fiecare cartof fierbinte in parte si presara in mijlocul lui unul din toppinguri: cu fasole si cheddar, cu branza de vaci, avocado si rosii sau un topping cu smantana, bacon prajit si chives, recomandă foodstory.stirileprotv.ro.
CITEȘTE ȘI: Te-ai săturat de banalul piure de cartofi? Rețeta aceasta va revoluționa felul în care gătești garnitura
Condimenteaza cu sare si piper.
Comentarii: