X

Sfaturi pentru cei care îşi doresc mai mulţi copii: Care este diferenţa de vârstă ideală între fraţi

Sfaturi extrem de importante pentru cei care îşi doresc mai mulţi copii. Specialiştii ne spun care este diferenţa de vârstă ideală între fraţi.

Un nou studiu scoate la iveală diferenţa de vârstă ideală între fraţi. Fie că este vorba de probleme comportamentale ale copiilor sau de sănătatea mamei, specialiştii atrag atenţia asupra respectării perioadei recomandate.

Decizia de a mai avea încă un copil poate fi extrem de dificilă pentru unele familii. Deşi diferenţa de vârstă dintre fraţi este o alegere subiectivă, specialiştii recomandă o perioadă de refacere a organismului mamei, pentru evitarea naşterii premature sau a problemelor comportamentale ce pot apărea în copilărie.

Atentie, subiect TABU! Ce să faci atunci când partenerul suferă de depresie?

Greșeli vestimentare pe care NU mai ai voie să le faci după 30 de ani

Descoperire istorică a specialiştilor: Ce declanşează maladia Alzheimer

Un nou studiu realizat de Centrul pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor a scos la iveală diferenţa de vârstă perfectă între fraţi. Specialiştii cred ca mamele ar trebui sa aştepte un minim de 18 luni înainte de a încerca din nou să rămână însărcinate, diferenţa de vârstă perfectă fiind de 2 ani şi 3 luni.

Stresul întoarcerii din concediu? Metode care alungă nostalgia post-vacanță

Ți se spune mereu să bei 2 litri de apă pe zi, dar ai idee DE CE?

Cercetătorii consideră extrem de importantă acordarea unui timp suficient corpului pentru a se recupera, perioada optimă fiind de 18 luni.

Exerciţiile care te ajută să scapi RAPID de CELULITĂ / VIDEO

DURATA ideală a programului de exerciții fizice pentru slăbit

Exercițiul-minune! Durează doar 3 MINUTE pe zi, dar îți lucreză TOȚI mușchii corpului

Experţii au descoperit, de asemenea, că femeile care rămân însărcinate în primul an şi jumătate de la naşterea primului bebeluş sunt mult mai predispuse la naşteri premature, conform herfamily.ie. Mai mult, cercetarea confirmă că există şi un risc crescut de malformaţii congenitale sau probleme comportamentale apărute în copilărie.

Bugetul.ro

Blacknews.ro

StiripeSurse.ro