Lămâia are o mulţime de beneficii pentru sănătatea noastră, însă sunt sigură că nu ţi-a trecut prin cap vreodată să îngheţi lămâile, iar apoi să le dai pe răzătoare – Iată ce se întâmplă!
Zeama de lămâie este bogată în nutrenţi valoroşi pentru organismul nostru, însă pulpa, seminţele şi coaja de lămâie sunt de 5-10 ori mai bogate în vitamine şi minerale.
CITEȘTE ȘI: Minunile cojii de lămâie: Cum ajută imunitatea și dinții, previne cancerul și bolile de inimă
Lămâia nu numai că previne apariţia cancerului, însă ajută şi la detoxifierea organismului, reglează tensiunea arterială, elimină paraziţii intestinali şi este un excelent antidepresiv natural.
Pentru a te bucura de toate calităţile nutritive şi tămăduitoare ale lămâii, e indicat să o consumi cu tot cu pulpă, coajă şi seminţe, nu numai zeama.
CITEȘTE ȘI: Știai de acest truc? Lămâia, mai eficientă decât produsele cosmetice împotriva transpirației
O metodă ingenioasă care te va ajuta să consumi integral lămâia constă în congelarea acesteia apoi folosirea răzătoarei pentru a o transforma în topping pentru salate, supe, deserturi şi băuturi.
Comentarii: