NUTRITIE

Simplu și rapid: Cum se prepară delicioasele fursecuri cu gust de lămâie

macul.ro

Dacă vreţi să vă surprindeţi oaspeţii în week-end-ul acesta, încercaţi reţeta de fursecuri parfumate cu lămâie. Fragede şi aromate, cu siguranţă vor face deliciul celor care vă trec pragul.

Ingrediente:

  • ½ ceaşcă unt, moale
  • ¾ ceaşcă zahăr
  • ½ linguriţă esenţă de vanilie
  • 1 ou
  • 2 linguri lapte
  • 1½ căni faină
  • ¼ linguriţă
  • sare
  • ¼ linguriţă praf de copt
  • ⅛ linguriţă bicarbonat de sodiu
  • ½ linguriţă de busuioc tocat
  • 2 linguri coajă de lămâie

CITEȘTE ȘI: Un desert de senzație: Cum poți prepara acasă înghețata cu aromă de tiramisu

Mod de preparare:

Bateţi untul şi zahărul. Adăugaţi esenţă de vanilie, ouă şi lapte şi bateţi până se încorporează. Într-un vas mare, combinaţi făină, sare, praf de copt, bicarbonat de sodiu, busuioc şi coaja de lămâie. Încet, se încorporează amestecul de unt-zahăr. Refrigeraţi timp de 1 oră.

Preîncălziţi cuptorul la 170C şi pregătiţi o tavă cu hârtie de copt. Formati fursecuri şi aplatizaţi. Coaceţi timp de 12-14 minute, recomandă restaurantedelux.ro.

CITEȘTE ȘI: Reţeta copilăriei: Cel mai rafinat lapte de pasăre, un desert gata în 30 de minute

Lăsaţi să se răcească şi serviţi.

Comentarii: