Cunoscutul chef Catalin Scarlatescu a dezvaluit care este reteta lui speciala atunci cand pregateste snitele. El foloseste un ingredient secret pentru prepararea lor.
CITEȘTE ȘI: Nutriționistul Mihaela Bilic recomandă: Cum să mănânci snițel fără să te îngrași
Ingredientele necesare pentru cel mai bun snitel:
- Piept de pui/carne de porc/carne de vita
- Sare
- Piper
- Fulgi de porumb
- Cimbru/oregano/busuioc/rozmarin/patrunjel sau orice altceva, dupa preferinte
- Unt
Potrivit retetei lui Catalin Scarlatescu se pun bucatile de carne intr-un bol cu unt topit. Peste ele se adauga sarea, piperul si ierburile aromatice. Ulterior bucatile de carne se dau printr-un amestec de fulgi de porumb zdrobiti.
CITEȘTE ȘI: Reţeta originală: Detaliul fără de care şniţelul vienez nu e autentic
Dupa acest proces, snitelele se pun in baie de ulei incins. Astfel ele vor fi crocante la exterior si aromate la interior.
Comentarii: