NUTRITIE

Șnițele crocante la exterior și aromate la interior: Ingredientul secret folosit de chef Cătălin Scărlătescu

nationalfoods.org

Cunoscutul chef Catalin Scarlatescu a dezvaluit care este reteta lui speciala atunci cand pregateste snitele. El foloseste un ingredient secret pentru prepararea lor.

CITEȘTE ȘI: Nutriționistul Mihaela Bilic recomandă: Cum să mănânci snițel fără să te îngrași

Ingredientele necesare pentru cel mai bun snitel:

  • Piept de pui/carne de porc/carne de vita
  • Sare
  • Piper
  • Fulgi de porumb
  • Cimbru/oregano/busuioc/rozmarin/patrunjel sau orice altceva, dupa preferinte
  • Unt

Potrivit retetei lui Catalin Scarlatescu se pun bucatile de carne intr-un bol cu unt topit. Peste ele se adauga sarea, piperul si ierburile aromatice. Ulterior bucatile de carne se dau printr-un amestec de fulgi de porumb zdrobiti.

CITEȘTE ȘI: Reţeta originală: Detaliul fără de care şniţelul vienez nu e autentic

Dupa acest proces, snitelele se pun in baie de ulei incins. Astfel ele vor fi crocante la exterior si aromate la interior.

Comentarii: