Pâinea caldă este unul din gusturile care ne declanşează sentimentul de „acasă“. Surprindeţi-vă musafirii punând lângă preparatele preferate câteva chifle calde cu rozmarin.
Ingrediente:
4 pahare făină
½ linguriţă drojdie
1½ lingurita sare
2 cani apa calda
1 linguriţă rozmarin
CITEȘTE ȘI: Pâinea lui Meghan Markle: Una dintre reţetele favorite ale soţiei Prinţului Harry
Mod de preparare:
Combinaţi toate ingredientele uscate şi amestecaţi bine. Se adauga apă si se frământă. Daţi la frigider şi lăsaţi timp de 24 de ore, recomandă restaurantedelux.ro.
Scoateti din frigider aluatul si frământati-l pe o suprafata presarată cu făină. Formaţi chifle şi acoperiţi cu un prosop.
Preîncălziţi cuptorul la 200C. După 30 de minute, puneţi aluatul în tava si coaceti timp de 30-50 de minute.
CITEȘTE ȘI: CU CE ar trebui să mănânci pâinea pentru a slăbi
Serviti chiflele calde sau la temperatura camerei.
Comentarii: