NUTRITIE

Tagliatelle cu sos de brânză de vaci și broccoli

Dacă aveți poftă de ceva special, care să fie și sățios și potrivit pentru cinele din serile răcoroase de toamnă, atunci vă prezint o rețetă de paste care satisface toate dorințele.

CITEȘTE ȘI: Pastele Chicken Alfredo- paste pe gustul tuturor

Tagliatelle cu sos de brânză de vaci și broccoli

Ingrediente:

  • 500 g broccoli
  • 500 ml supă de legume
  • 1 ceapă
  • 1 lingură de unt
  • 300 g tagliatelle
  • sare, piper
  • 100 g brânză de vaci cu ierburi aromatice
  • 50 g parmezan ras

Tagliatelle cu sos de brânză de vaci și broccoli

Se curăță broccoli, se separă buchețele mici, după care se curăță de coajă trunchiul și se taie cubulețe.

Buchețelele se fierb 4 minute în supa de legume, apoi se scot din supă și se scurg.

Supa se păstrează.

Se curăță ceapa și se toacă mărunt, apoi se călește împreună cu broccoli și untul.

Se stinge apoi totul cu supa de pui și se lasă la fiert sub capac pentru 8 minute, la foc mic.

Pastele se fierb al dente în apă cu sare.

Se pasează apoi broccoli în supă, după care se încorporează brânza de vaci cu ierburile aromatice și parmezanul ras.

Se pune sare și piper după gust.

CITEȘTE ȘI: Tot ce trebuie să ştii despre broccoli: De ce este una dintre cele mai importante legume şi cum trebuie să o alegi

Pastele se servesc împreună cu sosul, cu piperul măcinat grosier și cu parmezan deasupra.

Să aveți poftă!

Comentarii: