Poti sa gatesti supe slabe in calorii, dar bogate in gust. Trebuie doar sa tii cont de cateva secrete de gatit.
Da-i un plus de savoare cu stoc de legume
Ai observat ca supele crema de la restaurante au intotdeauna un gust mai bogat decat ale tale, desi folosesti aceleasi ingrediente? Ei bine, asta pentru ca bucatarii au o arma secreta pe care nu ezita sa o foloseasca: lichidul de baza pe care se bazeaza este un stoc de legume.
CITEȘTE ȘI: Supa-minune care te ajută să slăbești și îți face tenul mai frumos/ REȚETĂ
Delicios și sănătos: Supa-minune de usturoi care te scapă de răceală
Adauga-i niste seminte de chia
Nu subestima aceste seminte extrem de mici, pentru ca beneficiile lor sunt uriase. Si de ce sa le pui doar in smoothie-uri, cand le poti folosi si in supe crema pentru un plus de fibre?
Ai grija la cantitatea de sare folosita
Nu incerca sa-i dai supei un plus de gust punandu-i sare in exces. Foloseste-te in schimb de condimentele potrivite: fulgi de chilli, piper, oregano. Chiar si putin otet face minuni, potrivit foodstory.stirileprotv.ro.
Comentarii: