NUTRITIE

Vrei ca prăjiturile pe care le faci să iasă perfecte: Iată marele secret

Foto: Pinterest.com

Vrei ca prăjiturile pe care le găteşti în casă să îţi iasă perfect? Îţi oferim marele secret pe care nu îl ştiai până acum. Doar câteva gospodine îl deţin.

 

De multe ori se spune că experiențele te învață, iar asta chiar e adevărat, mai ales în bucătărie.

 

Adesea prăjiturelele de casă la cuptor nu ies întotdeauna la fel de bine precum te aștepți. Conform thekitchn.com, tot ce trebuie să faci este să faci o mică modificare în orice rețetă pe care o găsești pe Internet sau în cărțile de bucate.

De ce medicamentele NU ACŢIONEAZĂ la fel, la femei și la bărbaţi

De ce VERIGHETA se poartă pe cel de-al patrulea deget al mâinii stângi?

Ce ALIMENTE să NU consumi niciodată înainte de culcare

Iată ce scrie în BIBLIE despre preludiu și pozițiile sexuale. ”Să nu vă lipsiţi unul pe altul de…”

Pentru a atinge nivelul maximum de satisfacție atunci când le consumi, prăjiturelele trebuie ”tratate” ca și cum ar fi de fapt negrese.

Scoate-le din cuptor cu un minut mai devreme
Pentru a te asigura că prăjiturile sunt mereu moi dar nu fărămicioase, trebuie să scoți tava din cuptor mereu cu un minut mai devreme decât spune pe rețetă.

Cum să porți ACEEAȘI pereche de blugi în 3 STILURI DIFERITE

NU RATA! Ce ochelari de soare sunt la modă în 2017

Cele mai frumoase MODELE de unghii pentru PAȘTELE 2017

Dacă partenerul tău îți spune ASTA, sigur te ÎNȘALĂ

De ce acest detaliu face diferența?
Chiar dacă un minut pare un detaliu insignifiant, în ale gătitului, face o mare diferență. Chiar și după ce scoți tava din cuptor, pentru că tava este deja fierbinte, prăjiturile încă se coc la un nivel mai mic. Gătitul prăjiturilor nu se termină atunci când deschizi ușa cuptorului sau pui tava în afara lui. Astfel, după ce scoți tava de la cuptor, trebuie să mai aștepți câteva minute până să le transferi pe o farfurie rece.

Comentarii: